4 اطلاعیه بروزرسانی و تخفیف‌های ویژه سایت :

ساخت افزونه اختصاصی وردپرس

1,102 وردپرس مینا تیموریان پنج شنبه ۲۷ آبان ۱۳۹۵
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
0 رای

سلام به همراهان همیشگی وردپرس سورس، کاربرانی که با وردپرس و افزونه های آن کار کرده اند شاید به این فکر افتاده باشند که برای وب سایت خود یک افزونه اختصاصی ایجاد کنند,اما به دلیل نداشتن اطلاعات کافی از ایده خود صرف نظر کرده اند.اما با خواندن این آموزش کوتاه خواهید فهمید که این کار نه تنها مشکل و پیچیده نیست بلکه خیلی هم راحت و شیرین است.

ساخت افزونه اختصاصی وردپرس

آموزش ساخت افزونه اختصاصی وردپرس برای سایت شما

شما هم به احتمال زیاد با کد هایی که باید در فایل فانکشن قالب وردپرس قرار گیرند آشنا هستید.این کد های که با نام هک های وردپرس شناخته می شوند به شما این امکان را می دهند تا به راحتی بتوانید یک سری تعییرات در سایت خود ایجاد کنید. اما به دلیل اینکه این کدها همگی در فایل functions.php قالب قرار می گیرند یک سری معایب دارند.
استفاده از هک های وردپرس در فایل فانکشن قالب باعث حجیم شدن فایل فانکشن می شود و شما را برای بررسی این فایل سر در گم می کنند. همچنین در زمان ایجاد تغییراتی در این فایل با حذف اشتباهی یک کاراکتر کوچک کل سایت برای دقایقی از کار می افتد. یا زمانی که می خواهید قالب سایت خود را تغییر دهید تمام این هک ها از دست می روند و باید تک تک این هک ها را به فایل فانکشن قالب جدید منتقل کنید.

همه این مشکلات باعث می شود تا ما به دنبال یک راه حل باشیم, اما راه حل این مشکل چیست؟ برای حل این مشکل پیشنهاد ما استفاده از یک افزونه اختصاصی برای سایت می باشد. با ساخت یک افزونه اختصاصی متشکل از هک هایی که می خواهید روی وردپرس اعمال شود می توانید مشکلات فوق را رفع کنید. اگر از افزونه اختصاصی برای سایت خود استفاده کنید, اگر در زمان تغییر در کد های افزونه مشکلی پیش آید دیگر کل سایت شما از کار نمی افتد بلکه تنها هک هایی که می خواهید اعمال نمی شود و افزونه نیز از کار می افتد که این مشکل را می توانید به راحتی با مراجعه به داشبورد و ویرایش کد های افزونه رفع کنید.

پلاگین مخصوص سایت چیست؟

پلاگین مخصوص سایت محل مخصوصی برای افزودن اسنیپتهایی است که در وب پیدا میکنیم و توابعی که به قالب سایت مربوط نمیشوند را اجرا میکند. به عبارت دیگر:
مقاله‌های آموزشی مربوط به وردپرس در وب وجود دارند که کدها و اسنیپت‌هایی رو به اشتراک میگذارند و پیشنهاد میدهند آنها در فایل functions.php قالب خود بگذارید. این اسنیپت‌ها اونقدر حجیم نیستند که هرکدام پلاگینی مختص خود داشته باشند ، بعضی از آنها حجم بالایی دارند تا قابلیت خاصی رو به سایت بیافزایند و مربوط به قالب سایت نیستند (مانند ریدایرکت کاربران به پست‌های تصادفی). در حالیکه برخی دیگر از توابع نقشی کلیدی در سایت رو بازی میکنند ( مانند پست تایپ‌های سفارشی).
در اینجاست که نیاز به افزودن یک پلاگین مختص سایت احساس میشود که در واقع همون عملکرد فایل functions.php قالب سایت را دارد، اما استفاده از پلاگین باعث میشه که تمام قابلیتهای سایت شما حفظ بشه ، به خصوص در زمانی که میخواهید قالب سایت خودتون رو عوض کنید.

وردپرس کاران برای درج کد در سایت خود از فایل functions.php استفاده میکنند. استفاده از این فایل معایبی را به همراه دارد و بهتر است افزونه اختصاصی خود را بنویسید.

یکی از معایب این کار سنگین و شلوغ شدن فایل functions هست که ایراد یابی و یا پیدا کردن کد را سخت میکند.
مشکل دیگر استفاده از این فایل این است که شما با هر بار تغییر قالب خود میبایست کد هایی را از قالب قبلی خود به قالب جدید منتقل کنید اما با استفاده از افزونه دیگر نیازی به این کار نیست.

در بیشتر اوقات کد ها و متغیر های را به شما عزیزان آموزش می دادیم که باید متغیر و کد های آن را در functions.php قالب کپی کند و تا فعال شود و در ضمن افزونه ها جدا از قالب ها فعالیت میکنند. پس بهتره که افزونه ای بسازیم که تا همه کد ها را به جای functions.php معرفی کند و دیگر نگران تغییر کد های قالب سایتمان در صورت تغییر دادن قالب وردپرس نباشیم.

چگونه یک افزونه اختصاصی وردپرس بسازیم ؟

شاید در ابتدا به خودتان بگویید که ساخت یک افزونه اختصاصی خیلی مشکل است اما در حقیقت اینطور نیست شما می توانید در عرض یک دقیقه یک افزونه اختصاصی برای سایت خود بسازید.

۱- ابتدا یک فولدر جدید در فولدر plugins ایجاد کنید و هر نامی که دوست دارید را برای آن انتخاب کنید.

مثل: /wp-content/plugins/my-site-plugin/…

۲- حال با استفاده از یک ویرایشگر متنی ساده مثل ++notpad یک فایل جدید ایجاد کنید و کد های زیر را در آن قرار دهید و آن را با نامی مثل my-site-plugin.php ذخیره نمایید.

۳- سپس این فایل را در فولدری که ساختید آپلود کنید و با مراجعه به بخش افزونه ها در داشبورد وردپرس آن ار فعال کنید و از شر مشکلاتی که گفتیم خلاص شوید.

دامین آتوریتی و پیج آتوریتی چیست؟ و راه های بررسی و افزایش آن

دامین آتوریتی و پیج آتوریتی چیست؟ و راه های بررسی و افزایش آن

1 رای 1 vote, average: 5٫00 out of 51 vote, average: 5٫00 out of 51 vote, average: 5٫00 out of 51 vote, average: 5٫00 out of 51 vote, average: 5٫00 out of 5
1,202
توضیحات بیشتر
PhpMyAdmin

PhpMyAdmin چیست ؟

3 رای 3 votes, average: 5٫00 out of 53 votes, average: 5٫00 out of 53 votes, average: 5٫00 out of 53 votes, average: 5٫00 out of 53 votes, average: 5٫00 out of 5
7,006
توضیحات بیشتر

درگاه پرداخت واسط

5 رای 5 votes, average: 5٫00 out of 55 votes, average: 5٫00 out of 55 votes, average: 5٫00 out of 55 votes, average: 5٫00 out of 55 votes, average: 5٫00 out of 5
6,528
توضیحات بیشتر
آموزش edd
آموزش کامل طراحی وب سایت
فارسی سازی قالب و پلاگین
قالب وردپرس چند منظوره
قالب وردپرس خبر خوب
قالب انفولد
نظرات شما + ۰
  • هنوز دیدگاهی ارسال نشده است.
ارسال نظر ۰

به کمک نیاز دارید? با ما تماس بگیرید
برای دانلود نام و ایمیل خود را در بخش زیر وارد کنید و روی دکمه کلیک کنید
جهت دانلود فایل مورد نظر ایمیل خود را در باکس زیر وارد کنید. فایل رایگان به ایمیل شما ارسال خواهد شد