4 اطلاعیه بروزرسانی و تخفیف‌های ویژه سایت :

امنیت کامل وردپرس با افزونه All In One WP Security and Firewall

3,394 افزونه , پلاگین های مورد نیاز ابوالفضل بزرگی یکشنبه ۱۹ آذر ۱۳۹۶
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
5 رای

امنیت کامل وردپرس با افزونه

تا اینجا همه ما راه اندازی وب سایت با وردپرس را آموختیم. حال زمانیست که به سراغ راهی جهت افزایش امنیت کامل وردپرس مراجعه کنیم. افزونه های زیادی در رابطه با افزایش امنیت کامل وردپرس وجود دارند ، اما ۹۰ درصد آن ها دارای نسخه های اورجینال بوده و شما جهت تهیه آن می بایستی هزینه ای پرداخت کنید و نکته مهم تر این است که افزونه دارای زبان فارسی نیست و شما جهت کار با آن می بایستی آشنا به زبان انگلیسی و یا استخدام مشاور وردپرس جهت کانفیگ آن نمایید.

امروز قصد معرفی افزونه ای رایگان جهت بالابردن امنیت کامل وردپرس که به زبان فارسی ترجمه شده و شما بدون حتی یک کلمه انگلیسی قادر خواهید بود ۰ تا ۱۰۰ امنیت وردپرس خود را به عهده بگیرید.

افزونه All In One WP Security and Firewall

امنیت کامل وردپرس

این افزونه امنیت وردپرس توسط Tips And Tracks HQ ، Peter ، Rahul ، lvy طراحی و برنامه نویسی شده است. این افزونه کاملا با نسخه ۴٫۸٫۳ وردپرس سازگاری کامل دارد و هم اکنون نسخه ۴٫۲٫۹ در دسترس کاربران وردپرسی قرار دارد. جالب است بدانید این افزونه امنیت کامل وردپرس ، تا کنون بیش از ۶۰۰ هزار دانلود و نصب و فعال سازی شده است.

آموزش کار با افزونه امنیت کامل وردپرس

ابتدا آخرین نسخه افزونه امنیت کامل وردپرس را از انتهای این مقاله آموزشی دانلود و سپس در وردپرس سایت خود نصب و فعال سازی کنید. بعد از نصب و فعال سازی آن ، گزینه در کنار گزینه های دیگر منوی پیشخوان وردپرس اضافه می شود.

ورود به تنظیمات افزونه

با کلیک بر روی نام افزونه ، به صورت خودکار وارد صفحه پیشخوان امنیت می شوید. در این صفحه شما دو نمودار مشاهده می کنید که درواقع نشان دهنده عملکرد امنیتی شما می باشد. در این صفحه و زبان های موجود در آن می توانید اطلاعاتی درباره روند کاری افزونه مشاهده کنید. با کلیک روی هز زبانه شما قادر خواهید بود گزارشات مربوط به سیستم خود و عملکرد افزونه مشاهده کنید.

پیشخوان افزونه

در بخش تنظیمات افزونه ، شما قادر خواهید بود گزینه هایی که ممکن است در روند کاری سایت تداخل ایجاد کند را غیر فعال کنید. هنچنین می توانید از فایل هایی مانند .htaccess و wp-config.php نسخه پشتیبانی دریافت و یا آن ها را تامیر کنید. و در زبانه انتهایی می توانید تنظیماتی را وارد و یا اطلاعات را خارج کنید.

صفحه تنظیمات افزونه

در صفحه حساب های کاربری ، شما میتوانید نقش های کاربری را ویرایش و همچنین نام نمایشی آن ها را مدیریت و یا کلمات عبور برای بالابردن امنیت صفحات پروفایل کاربران مشخص کنید.

حساب های کاربری

یکی از راه هایی که هکر ها برای نفوذ به وب سایت ها استفاده می کنند ، صفحات ورود می باشد. در نظر بگیرید اگر صفحه ورود مشکلی داشته باشد ، اطلاعات تمام کاربران سایت به خطر می افتد. کافیست که هکر از باگ موجود سواستفاده کند و به عنوان ادمین وارد سایت شده و شروع به کار های غیر اخلاقی کند. در این صفحه از افزونه ، شما میتوانید صفحه ورود کاربران به سایت را دارای قفل امنیتی کنید.

قفل ورود

در بخش قبلی از تنظیمات ، شما تواسته اید صفحه ورود به سایت را کنترل و امنیت آن را متعادل کنید. حال زمان آن رسیده است که صفحه نام نویسی سایت را دارای امنیت متعادل کنید. از قابلیت های این صفحه ، میتوان به امکان تایید دستی کاربرانی که عضو سایت می شوند. همچنین می توانید کد امنیتی برای فرم نام نویسی ایجاد کنید.

تایید دستی
در این بخش از تنظیمات شما میتوانید پسوند فایل های وردپرس را در دیتابیس که به صورت پیش فرض wp می باشند تغییر دهید و همچنین می توانید فایل های دیتابیس را پشتیبان گیری کنید.

امنیت پایگاه داده

در این بخش از تنظیمات افزونه ، قادر خواهید بود کلیه فایل های وردپرس را مشاهده کنید و آن ها را مدیریت نمایید. در بخش فایل های PHP قادر خواهید بود فایل های حیاتی وردپرس را مشاهده می کنید که قادر خواهید بود برای آن ها تدابیر امنیتی بچینید.

امنیت فایل های سیستم

از امکانات این افزونه ، قابلیت WHOIS کردن دامنه و یا IP می باشد. این ویژگی به شما اجازه می دهد تا از راه جستجو WHOIS ، اطلاعات دقیق تری درباره آدرس یا نام دامنه بدست آورید.

امکان whois

در این صفحه می توانید یک لیست سیاه از IP های خاصی را جهت کار با وب سایت شما مسدود کنید. برخی از وب سایت ها وجود دارند که مانع از ورود IP های کشور خارجه می شوند. با این کار شما میتوانید بازدید وب سایت خود را محدود تر کنید.

مدیریت فهرست سیاه

دیوار آتش یک نرم افزار امنیتی برای جلوگیری از ربات ها و نرم افزار های مخرب به وب سایت می باشد. در این زبانه می توانید امکاناتی نظیر جلوگیری از پیوند های داغ ، جلوگیری از ربات های مخرب اینترنتی و مخصوصا ربات های تقلبی که با اسم گوگل وارد وب سایت شما می شوند.

دیواره آتش

در این بخش شما میتوانید آدرس ورود به سایت خود را تغییر دهید. این روش به شما کمک می کند تا آدرس پیش فرض ورود به سایت وردپرس را تغییر دهید. با انجام این کار ربات های مخرب و هکر ها قادر نخواهند بود به صفحه ورود دسترسی داشته باشند ، زیرا آنان آدرس صفحه ورود به سایت را نمی دانند.

تنظیمات تغییر URL

یکی از دغدغه های مدیران وب سایت های وردپرسی ، اسپم های ایجاد شده توسط کاربران و یا ربات های سرتاسر دنیا است. این اسپم ها علاوه بر اینکه موجب اشغال شدن ترافیک سایت می شوند ، بلکه ممکن است به همراه اسپم ها کدهای مخربی ارسال شود تا با این کار امنیت سایت شما تا حد زیادی پایین بیاید. در این بخش از تنظیمات شما میتوانید از اسپم های ارسالی جلوگیری کنید.جلوگیری از اسپم

در این بخش که درواقع مهم ترین قسمت از افزونه می باشد ، سایت شما به صورت کامل اسکن شده و تمامی فایل ها و کد های مخرب اعلان می شود. شما میتوانید از طریق افزونه آن ها را مدیریت و یا خود به صورت دستی آن ها را ویرایش و یا حذف کنید. همچنین قادر خواهید بود بازه زمانی برای اسکن خودکار سایت خود انتخاب کنید که به صورت پیش فرض هر ۴ هفته این افزونه از وردپرس سایت شما اسکن می کند.

اسکنر

این ویژگی به شما این امکان را می دهد تا در زمان تامیر سایت و یا بروزرسانی آن ، صفحات سایت را برای بازدید کننده ببندید.

حالت تامیر

در این بخش نیز میتوانید از انجام کلیک راست در سایت خود جلوگیری کنید.

امکانات اضافی

همه موارد ذکر شده را میتوان با افزونه های متعددی انجام داد ولی شما فقط با نصب یک افزونه سبک ، کلی امکانات به سایت خود اضافه و در نهایت امنیت آن را تامین کنید.

دانلود افزونه All In One WP Security and Firewall :

وب سرور چیست؟ و بررسی انواع وب سرور

وب سرور چیست؟ و بررسی انواع وب سرور

2 رای 2 votes, average: 5٫00 out of 52 votes, average: 5٫00 out of 52 votes, average: 5٫00 out of 52 votes, average: 5٫00 out of 52 votes, average: 5٫00 out of 5
1,166
توضیحات بیشتر
دامین آتوریتی و پیج آتوریتی چیست؟ و راه های بررسی و افزایش آن

دامین آتوریتی و پیج آتوریتی چیست؟ و راه های بررسی و افزایش آن

1 رای 1 vote, average: 5٫00 out of 51 vote, average: 5٫00 out of 51 vote, average: 5٫00 out of 51 vote, average: 5٫00 out of 51 vote, average: 5٫00 out of 5
1,203
توضیحات بیشتر
PhpMyAdmin

PhpMyAdmin چیست ؟

3 رای 3 votes, average: 5٫00 out of 53 votes, average: 5٫00 out of 53 votes, average: 5٫00 out of 53 votes, average: 5٫00 out of 53 votes, average: 5٫00 out of 5
7,006
توضیحات بیشتر
آموزش edd
آموزش کامل طراحی وب سایت
فارسی سازی قالب و پلاگین
قالب وردپرس کلاوی
قالب رستوران
قالب وردپرس چند منظوره
نظرات شما + ۱
  • آ​س ۰+
    آسا سه شنبه ۲۷ اسفند ۱۳۹۸

    سلام خسته نباشید، با سپاس از مقاله خوبتون

    پاسخ دهید
ارسال نظر ۱

به کمک نیاز دارید? با ما تماس بگیرید
برای دانلود نام و ایمیل خود را در بخش زیر وارد کنید و روی دکمه کلیک کنید
جهت دانلود فایل مورد نظر ایمیل خود را در باکس زیر وارد کنید. فایل رایگان به ایمیل شما ارسال خواهد شد