4 اطلاعیه بروزرسانی و تخفیف‌های ویژه سایت :

مراحل راه اندازی کسب و کار اینترنتی

5,307 کسب و کار اینترنتی پشتیبان سایت دوشنبه ۱۵ مرداد ۱۳۹۷
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
10 رای

بعد از اینکه مقاله مراحل ساخت فروشگاه اینترنتی رو در سایت منتشر کردیم و استقبال کاربران رو دیدیم حال میخواهیم در این مقاله مراحل راه اندازی کسب و کار اینترنتی رو مورد بررسی قرار دهیم و ببینیم اگر خواستیم کسب و کاری را به صورت اینترنتی راه اندازی کنیم باید چه مراحلی را پشت سر بگذاریم. در این مقاله در مورد مبانی راه اندازی کسب و کار اینترنتی نکاتی رو ارائه میدهیم تا شما علاوه بر اینکه به مراحل راه اندازی کسب و کار اینترنتی مسلط شوید از نحوه و چگونگی راه اندازی کسب و کار اینترنتی اطلاع پیدا کنید.

مراحل راه اندازی کسب و کار اینترنتی

مراحل راه اندازی کسب و کار اینترنتی

متاسفانه در فضای اینترنت ایران تعداد زیادی دوره راه اندازی کسب و کار اینترنتی وجود دارد که اکثریت این دوره ها فقط در مورد راه اندازی سایت صحبت کرده اند و خبری از کسب و کار اینترنتی نیست. راه اندازی هر کسب و کار اینترنتی شامل مراحلی است که طراحی سایت یکی از این مراحل می باشد. اگر ما میخواهیم چگونگی راه اندازی کسب و کار اینترنتی رو بدونیم باید این مراحل را به صورت پشت سر هم دنبال کنیم و کم کم جلو برویم. در بخش زیر مراحل چگونگی راه اندازی یک کسب و کار اینترنتی رو به ۳۲ مرحله مختلف تقسیم کرده ایم که در مورد هر کدام توضیحاتی رو ارائه میدهیم.

  • چرا کسب و کار راه اندازی کنیم؟
  • حوزه کاری
  • کدام بازار را هدف قرار دهیم؟
  • مشخص کنیم اندازه بازار چقدر است؟
  • چه نیازی از کاربران بر طرف می کنیم؟
  • می خواهیم چه محصولاتی بفروشیم؟
  • منبع تهیه محصولات
  • خدمات خاصی ارائه میدهیم؟
  • رقبای ما چه کسانی هستند؟
  • فضای رقابتی چگونه است ؟
  • تمایز ما در کسب و کار چگونه است؟ (مزیت های رقابتی)
  • خودتون چه مقدار تخصص دارید؟
  • منابع مالی
  • منابع انسانی
  • مکان کسب و کار
  • تحقیقات اولیه
  • نام شرکت شما یا گروه کاری
  • برنامه ریزی دقیق
  • مسائل حقوقی
  • دامین و هاست
  • وبسایت و فروشگاه
  • درگاه های پرداخت
  • تعیین استراتژی
  • راه اندازی بخش به بخش
  • توجه به سئو
  • چطور بفروشیم؟
  • شبکه های اجتماعی
  • بخش تبلیغات
  • تولید محتوا
  • مارکتینگ
  • دریافت مجوز
  • بخش حسابداری

۱- چرا کسب و کار اینترنتی راه اندازی کنیم؟
اولین چیزی که در هنگام راه اندازی کسب و کار اینترنتی باید به آن توجه ویژه شود این است چرا باید کسب و کار اینترنتی راه اندازی کنیم و دلیلمان برای این کار چیست؟ پیشنهاد میکنم حتما مقاله چرا باید کسب و کار آنلاین راه اندازی کنیم؟ رو مطالعه کنید. در این مقاله ۲۰ دلیل راه اندازی کسب و کار اینترنتی را مورد بررسی قرار داده ایم.

۲- حوزه کاری
بعد از اینکه متوجه شدیم چرا باید کسب و کار اینترنتی راه اندازی کنیم باید حوزه کاری که میخواهیم در آن فعالیت داشته باشیم را مشخص کنیم. بعضی وقت ها برای دوستانی سایت و فروشگاه اینترنتی طراحی و پیاده سازی می کنم و بعد ازشون میپرسم راستی حوزه کاری شما چی هستش و میگن هنوز مشخص نکردیم. واقعا جای تعجب داره وقتی ما حوزه کاری رو مشخص نکردیم چطور شروع به راه اندازی سایت و فروشگاه می کنیم. دوستان عزیز این بخش یکی از اصلترین مراحل راه اندازی کسب و کار اینترنتی می باشد. تا وقتی که شما حوزه کاریتون رو مشخص نکردید به هیچ عنوان سفارش سایت ندید. 

بازار هدف از مراحل راه اندازی کسب و کار اینترنتی

۳- کدام بازار را هدف قرار دهیم؟
بعد از اینکه حوزه کاری رو مشخص کردیم باید ببینم بازار هدف ما کدام بازار است. متاسفانه طرف میگه میخوام تو حوزه فروش محصولات سخت افزاری کار کنم اما به هیچ عنوان مشخص نمی کند کدام بخش از بازار رو میخواهد پوشش دهد. ما باید به صورت دقیق مشخص کنیم در کدام بازار کار کنیم. مثلا من کسب و کار اینترنتیم رو راه اندازی کردم و میخواهم محصولات جانبی گوشی همراه بفروشم. یعنی بازار هدف من کامل و دقیق مشخص شده است. پس از اول و قبل از راه اندازی کسب و کار اینترنتی مشخص کنید در کدام بازار میخواهید فعالیت کنید. 

۴- مشخص کنیم اندازه بازار چقدر است؟
بعد از اینکه بازار هدف رو مشخص کردیم باید ببینم این بازار چه اندازی دارد آیا قابلیت کار رو دارد. مثلا من میخواهم لوازم جانبی موبایل بفروشم باید مشخص کنم بازار این بخش چه مقدار است و آیا جواب گو هست. به صورت دقیق و کامل مشخص کنید. این بخش ها شاید در ابتدا خنده دار باشد ولی بعدا به شدت به کسب و کار شما کمک می کند.

۵- چه نیازی از کاربران بر طرف می کنیم؟
به نظر خودم یکی از مهمترین گزینه ها از مجموعه مراحل راه اندازی کسب و کار اینترنتی همین گزینه و سوال است. ما با این محصول یا خدماتمون چه نیازی از کاربر برطرف می کنیم. اگر من کسب و کار اینترنتی رو راه اندازی کردم میخواهم کدام نیاز مخاطب و کاربران رو جواب و برطرف کنم. این سوال واقعا مهم و بنیادی است. 

۶- می خواهیم چه محصولاتی بفروشیم؟
تا این لحظه هدفمون، حوزه کاریمون و بازار هدف رو مشخص کردیم و گفتیم میخواهیم چه نیازی از کاربر بر طرف کنیم حال باید ببینیم میخواهیم دقیق چه محصولاتی بفروشیم یا چه خدماتی ارائه دهیم. سعی کنید به صورت دقیق مشخص کنید میخواهید چی بفروشید و درآمدتون از چه چیزی باشد. چند روز، روی این بخش متمرکز شوید و دقیق و کامل بنویسید. مثلا شما می خواهید تو حوزه کنسول های بازی فعالیت کنید بنویسید مثلا میخواهم این محصولات رو بفروشم. یا اگر خدماتی رو میخواهید ارائه دهید بنویسید این خدمات چی هستند. (پیشنهاد میکنم چند روز روی این بخش کار کنید و دقیق همه چی رو مشخص کنید)

۷- منبع تهیه محصولات
یکی دیگر از مراحل راه اندازی کسب و کار اینترنتی که به شدت مهم و لازم به تحقیق فراوان می باشد همین منبع تهیه محصولات می باشد. بذارید مثالی از خودم براتون بزنم چند وقت پیش با چند نفر از دوستان تصمیم گرفتیم یک سایت فروش لوازم آرایشی بهداشتی بزرگ با سرمایه بالا بزنیم وقتی رسیدیم به این بخش کل معادلات بهم ریخت چون هر چی تحقیق کردیم به نتیجه درستی نرسیدیم و کل پروژه قبل از اجرا منتفی شد. شما باید مشخص کنید میخواهید این محصولات رو از کجا تهیه کنید و البته قیمتی که برای شما تهیه می شود چطور است. این بخش به شدت برای کسب و کارهایی که کالا محور (کالای فیزیکی) هستند مهم و ضروری است. سعی کنید کامل مشخص کنید.
نزدیک عید امسال برای یه بنده خدایی سایت فروشگاهی محصولات سخت افزاری زدم بعد گفتم محصولات از کجا تهیه می شه، گفتن فعلا سایت رو بزنیم بعدا در موردش فکر می کنیم و میگیردیم ببینیم کجاها فروش عمده دارند. این بدترین کار برای شروع و راه اندازی یک کسب و کار اینترنتی است. وقتی شما هنوز منبع تهیه محصولات رو مشخص نکردید چطور میخواید بفروشید. مثلا یک محصول رو در فروشگاه قرار دادید طرف میخواد خرید کنه ولی شما موجود ندارید این کار باعث عدم اعتماد مشتری می شود. پس از همین اول این موضوع رو مد نظر قرار بدید.

۸- خدمات خاصی ارائه میدهیم؟
بعضی وقت ها ما محصول فیزیکی نمیفروشیم و کارمون ارائه خدمات خاصی است. از همین ابتدا مشخص کنید می خواهید چه خدماتی رو ارائه دهید. و از خودتون سوال بپرسید. خدمات من چه چیزی است؟ چه کاری می کنم؟ به صورت دقیق و درست این خدمات رو مشخص کنید. هنگام راه اندازی کسب و کار اینترنتی این موارد واقعا مهم هستند و توجه ویژه و تمرکز بالایی می خواهد. 

۹- رقبای ما چه کسانی هستند؟
در این لحظه بازار و محصولات مشخص شدند حال باید ببینیم رقبا چه کسانی هستند. باید بررسی کنیم چه کسانی در این حوزه و بازار فعال هستند. سعی کنید چند روز وقت برای پیدا کردن رقبا بذارید. مثلا شما می خواید لباس بفروشید باید ببینید چه کسانی یا شرکت هایی در این حوزه فعال هستند. مثلا دیجی استایل، شیکسون، مدیسه، بانی مد و … 

۱۰- فضای رقابتی چگونه است ؟
بعد از اینکه رقبا رو پیدا کردید باید ببینید فضای رقابتی در اون حوزه چطور هستش و تحلیل کنید اصلا شما قدرت رقابت در اون حوزه رو دارید یا نه، مثلا دیگر در بعضی حوزه ها نمی شود کاری کرد چون رقبا زیاد هستند و اصلا نباید واردش شد. این مرحله جز مهمترین مراحل راه اندازی کسب و کار اینترنتی می باشد. چون در این بخش شما تصمیم می گیرید وارد این حوزه بشید یا نه، پس سعی کنید خوب این بخش رو تحلیل کنید و بیشتر برای وقت بذارید. پیشنهاد میکنم مقاله تحلیل رقابتی بازار رو مطالعه کنید.

۱۱- تمایز ما در کسب و کار چگونه است؟ (مزیت های رقابتی)
تا این لحظه ما حوزه کاری رو مشخص کردیم و میدونیم میخوایم وارد کدام بخش شویم و تقریبا رقبا رو میشناسیم. حال باید دنبال تمایز باشیم. اصلا ما میخواهیم چه مزیت رقابتی ارائه بدیم که بقیه رقبا ندارند. اصلا چرا کاربران باید از ما خرید کنند. این همه سایت چرا ما رو انتخاب کنند. این موضوع واقعا مهم هستش اگر شما نتوانید واسه کسب و کار خودتون مزیت رقابتی تعریف کنید اصلا شروع به کار نکنید. چون به احتمال زیاد شکست میخورید. در این زمینه مقالات خوبی در سایت منتشر کردیم مثل مزیت رقابتی پایدار چیست؟ (sustained competitive advantage)، ایجاد مزیت رقابتی در کسب و کار و کسب مزیت رقابتی که حتما مطالعه کنید.

۱۲- خودتون چه مقدار تخصص دارید؟
در ابتدای کار باید مشخص کنید خودتون چه مقدار تخصص دارید وقتی خودتون در خیلی از مباحث تخصص داشته باشید هزینه کمتری برای راه اندازی کسب و کار اینترنتی پرداخت می کنید. مثلا اگر خود شما سئو بلد باشید دیگه نیاز نیست چند ده میلیون واسه سئو فروشگاه و سایتتون به شرکت های خدمات سئو بدید. پس میزان تخصص شما رابطه مستقیم با کسب و کارتون دارد. اگر توانایی پرداخت هزینه های بالا رو ندارید به نظرم برای یادگیری هزینه کنید هم خودتون یاد میگیرید هم هزینه کمتری پرداخت می کنید.

منابع مالی از مراحل راه اندازی کسب و کار اینترنتی

۱۳- منابع مالی
خب در مرحله قبل در مورد وجه تمایز کسب و کارمون صحبت کردیم حال باید ببینیم منابع مالی این کسب و کار از کجا تامین می شود. آیا می خواهیم سرمایه جذب کنیم یا نه، یا کلا میخوایم از جیب خودمون هزینه کنیم. مثلا برای وردپرسی شو من می تونستم سرمایه جذب کنم ولی دوست داشتم از منابع مالی شخصی استفاده کنم.

۱۴- منابع انسانی
بعد از اینکه منابع مالی رو درست و دقیق مشخص کردید باید منابع انسانی رو هم مشخص کنید و برای آن برنامه ریزی نمایید. چه کسانی میخواهند روی سایت کار کنند یا اصلا بخش انبار دارید یا نه. البته این بخش بستگی به بزرگی کسب و کار دارد. بعضی کسب و کارها با یک نفر کارشون راه میفته و بعضی ها هم باید چندین نفر رو استخدام کنند. 

۱۵- مکان کسب و کار
یکی از چیزهایی که باید به آن توجه ویژه شود همین بحث مکان کسب و کار است. باید مشخص کنید کجا می خواید شروع به کار کنید. بعضی وقت ها احتیاجی نیست جایی رو کرایه کنید و می توانید در خانه کارهای کسب و کار رو انجام بدید. اما اگر کسب و کارتون بزرگ هستش  و چندین نفر نیرو دارید می توانید مکانی رو مشخص کنید و در آنجا استارت کار رو بزنید.

۱۶- تحقیقات اولیه
تا این لحظه خیلی مباحث مشخص شدند. حال باید تحقیقات اولیه در مورد این کسب و کار رو شروع کنید. باید وضعیت محصولات، وضعیت بازار، وضعیت فروش و خیلی چیزهای دیگر رو جز این تحقیقات قرار بدید. باید به صورت دقیق و درست در مورد همه چیز مربوط به کسب و کارتون تحقیق کنید. 

۱۷- نام شرکت شما یا گروه کاری
حال به سراغ نام برند یا شرکت میرویم. ما این کسب و کاری که راه اندازی کردیم چه نامی دارد. یا این گروه کاری که کنار هم جمع شدند چه اسمی دارند. ما روز اول مشخص کردیم اسم مجموعه وردپرسی شو باشد. چون میخواستیم همه چیز رو در قالب وردپرس انجام بدیم و کسب و کارمون وردپرس محور بود به همین خاطر این اسم رو انتخاب کردیم. باید یک اسم خوب و درست انتخاب کنید چون بعدا تغییر دادن این اسم واقعا سخت می شود. پس همین ابتدا روی این بخش بیشتر وقت بذارید.

۱۸- برنامه ریزی دقیق
دوستان به مرحله ای رسیدیم که واقعا حساس می باشد شما باید برای این کسب و کارتون، شروع به برنامه ریزی کنید. مشخص کنید می خواید چیکار کنید. سعی کنید بخش به بخش جلو برید و برای هر بخش یک برنامه دقیق و کاملا اجرایی بنویسید. خیلی ها میگن حالا وارد کار می شویم و بعدا برنامه ریزی می کنیم. شما در ابتدا باید این برنامه ریزی رو انجام بدید تا بر اساس یک برنامه دقیق کسب و کارتون رو جلو ببرید.

۱۹- مسائل حقوقی
رسیدیم به جای حساس کار، مسائل حقوقی کسب و کار، روزهای اول فکر میکردم این بخش اصلا مهم نیست چه کاریه حالا به درآمد میرسیم و تقسیم می کنیم. دوستان عزیز خودم به شخصه دیدم طرف از بهترین دوستش شکایت کرده یا طوری شده کار به جاهای باریک کشیده شده، پس بهتون پیشنهاد میدم اگر گروهی هستید حتی اگر اعضای خونواده خودتون باشند، برید و همه چیز رو قانونی کنید. بعضی وقت ها من با طرف شریک می شم ولی شریکم نصف منم کار نمیکنه ولی اندازه من درآمد دارد. در این مواقع نمی شود اصلا کاری کرد. ولی اگر مسائل حقوق رو، روز اول درست کرده باشید دیگر این مسائل پیش نمیاد.

۲۰- دامین و هاست
خب به مراحل فنی کسب و کارمون رسیدیم. کسانی که می خواهند یک کسب و کار اینترنتی راه اندازی کنند باید یک دامین و هاست با کیفیت تهیه کنند. سعی کنید مسائل مربوط به خرید هاست و ثبت دامین رو رعایت کنید. اگر در این زمینه چیزی نمیدونید اصلا جای نگرانی نیست چون در چند مقاله تمام این مباحث رو آموزش دادم که با کلیک روی قدم صفر کسب و کار اینترنتی می توانید به این آموزش ها  دسترسی داشته باشید. در این چند مقاله مبانی راه اندازی کسب و کاری اینترنتی به صورت دقیق و درست آموزش داده ایم.

۲۱- وبسایت و فروشگاه
خب وقتی دامین و هاست رو تهیه کردیم باید به فکر راه اندازی سایت و فروشگاه باشیم. شما می توانید دو کار انجام دهید به صورت اختصاصی فروشگاه و سایت رو بدید به یک شرکت که از پایه براتون بنویسند که هزینه بسیار بالایی براتون دارد یا اینکه از سیستم های سایت ساز و فروشگاه ساز رایگان مثل وردپرس و ووکامرس استفاده کنید. مطالب زیادی در این زمینه در سایت قرار دادیم اما اگر میخواهید وردپرس و ووکامرس رو یاد بگیرید به صفحات آموزش وردپرس و آموزش ووکامرس مراجعه کنید.

۲۲- درگاه های پرداخت
بعد از اینکه سایت و فروشگاه خودتون رو درست کردید یا تصمیم گرفتید از چه سایت ساز یا فروشگاه سازی استفاده کنید باید به فکر درگاه پرداخت اینترنتی باشید. سایتی که درگاه پرداخت نداشته باشد هیچ فروش ندارد و کسی به صورت مستقیم و آنلاین نمی توانند خرید انجام دهد. پیشنهاد میکنم مقالات درگاه پرداخت اینترنتی چیست، درگاه پرداخت مستقیم و درگاه پرداخت واسط رو حتما مطالعه کنید.

۲۳- تعیین استراتژی
بعد از اینکه کارهای سایت رو انجام دادید باید یک استراژی برای کسب و کارتون در نظر بگیرید. وقتی کسی از خودم در مورد چگونگی راه اندازی کسب و کار اینترنتی سوال می پرسد در جواب میگم چه استراتژی برای کسب و کارت داری. باید مشخص کنید چطور می خواهید کار کنید؟ چطور می خواهید کار کنید؟ و … سعی کنید وقت بیشتری برای این مرحله قرار دهید. 

۲۴- راه اندازی بخش به بخش
به گزینه ای رسیدیم که جز گزینه های مهم از مراحل راه اندازی کسب و کار اینترنتی می باشد. بعضی روز اول که شروع به راه اندازی کسب و کار اینترنتی می کنند میخواهد در سایت هزار جور محصول از هزار برند خاص به فروش برسونند. این کار بدترین کار ممکن هستش، شما اگر میخواهید وارد یک حوزه خاص شوید از چند محصول یا یک برند خاص شروع کنید. مثلا من میخوام فروشگاه موبایل بزنم. در ابتدا بیایید محصولات سامسونگ رو ارائه بدید بعد از اینکه مشتری پیدا کردید و خدماتتون خوب بود به سراغ برندهای دیگه برید. اما اگر امدید و روی چندین برند کار کردید احتمال موفقیت به شدت کاهش پیدا می کند.

سئو از مراحل راه اندازی کسب و کار اینترنتی

۲۵- توجه به سئو
به نظرم یکی از مراحل مهم از مراحل راه اندازی یک کسب و کار اینترنتی همین مرحله سئو هستش، اگر شما توانایی پرداخت هزینه برای تبلیغات رو دارید زیاد مهم نیست روی سئو کار کنید اما اگر در ابتدای کار هستید و میخواهید مشتری رو از طریق موتورهای جستجو بخصوص گوگل وارد سایت خودت کنید باید توجه ویژه ای به بحث سئو داشته باشید. سعی کنید خودتون علم سئو رو یاد بگیرید. شما از طریق سئو می توانید تعداد زیادی مشتری واقعی رو به سایت و فروشگاه خود بیارید پس سئو رو جدی بگیرید.

۲۶- چطور بفروشیم؟
خیلی ها بعد از راه اندازی فروشگاه اینترنتی فکر می کنند الان باید روزی ۱۰۰ تا فروش داشته باشند و بعد میبینند کسی ازشون خرید نمی کند ولی این خرید نکردنه، عادی هستش و زیاد نگران نباشید. دوستان عزیز از همون ابتدا باید به فکر فروش باشید. وقتی ما سایت رو راه اندازی می کنیم باید ببینیم می خواهیم چطور بفروشیم. باید روش های فروش رو یاد بگیریم. در ابتدا باید کاربر وارد سایت کنیم و بعد از طریق روش های بازاریابی یا فروش به اون کاربر محصول بفروشیم.

۲۷- شبکه های اجتماعی
وقتی کسب و کار اینترنتی رو راه اندازی کردید حتما فعالیت خود را در شبکه های اجتماعی شروع کنید بخصوص در شبکه هایی مثل اینستاگرام، لینکدین، گوگل پلاس، تویتر و … این بخش شاید جز مراحل راه اندازی یک کسب و کار اینترنتی نباشد ولی به نظرم خیلی مهم است که از همان ابتدای شروع کار، در شبکه های اجتماعی فعالیت داشته باشیم.

۲۸- بخش تبلیغات
یکی دیگر از مراحل راه اندازی کسب و کار اینترنتی که کمتر مورد توجه قرار میگیرد بخش تبلیغات سایت است بعد از اینکه سایت و فروشگاه اینترنتی خود را راه اندازی کردید باید به صورت کامل روی این بخش فکر کنید و ببینید برای تبلیغات باید چه کارهایی انجام دهید. شاید خیلی ها اعتقاد داشته باشند که این بخش ربطی به راه اندازی کسب و کار ندارد اما به شخصه اعتقاد دارم این بخش هم باید جز موارد ابتدایی و مبانی راه اندازی کسب و کار اینترنتی باشد.

۲۹- تولید محتوا
خیلی از سایت ها که شروع به کار می کنند همین که محصولات رو داخل سایت قرار دادند فکر می کنند تموم هستش و کسب و کارشون رو استارت زدند. ولی باید بگم تازه شما در ابتدای کار هستید و مثل سایت دیجی کالا یا سایت های دیگر شروع به تولید محتوا برای محصولات خود کنید. پیشنهاد میکنم حتما مقاله تعریف بازاریابی محتوا رو مطالعه کنید.

۳۰- مارکتینگ
شاید خیلی ها این چند گزینه آخر رو جز مراحل راه اندازی کسب و کار اینترنتی ندانند اما باید بگم اگر شما در همین ابتدا برای موضوع های مختلف سایت برنامه ریزی نکنید در آینده دچار مشکل می شوید. وقتی شما در ابتدای راه اندازی کسب و کار این موارد رو در نظر میگیرد و براشون برنامه ریزی قوی و دقیق انجام میدهید با قدرت بیشتری وارد این حوزه می شوید. بخش بعدی که باید توجه ویژه ای به آن شود بخش مارکتینگ یا همان بازاریابی می باشد. باید در ابتدا مشخص کنید برای بازاریابی محصولات یا خدماتتون چه کارهایی می خواهید انجام دهید. 

۳۱- دریافت مجوز
وقتی سایت و فروشگاه رو راه اندازی کردی سریع به دنبال مجوز های مربوطه بروید تا از همون ابتدا کار رو قانونی شروع کنید. در این باره مقاله ای با عنوان آیا فروشگاه اینترنتی نیاز به مجوز دارد در سایت منتشر کرده ایم که پیشنهاد میکنم حتما مطالعه کنید.

۳۲- بخش حسابداری
بعد از اینکه کسب و کار اینترنتی رو شروع کردید حتما بخش حسابداری رو برپا کنید. تا دخل و خرجتون دستتون باشه و بعدا دچار مشکل نشوید. خیلی ها میگن حالا بعدا که فروش ها زیاد شد این بخش رو فعال می کنیم ولی به نظرم یکی از اصلیترین مراحل راه اندازی کسب و کار اینترنتی همین بخش حسابداری است.

مبانی راه اندازی کسب و کار اینترنتی

مبانی راه اندازی کسب و کار اینترنتی

بعد از اینکه مراحل راه اندازی کسب و کار اینترنتی و چگونگی راه اندازی کسب و کار اینترنتی رو آموزش دادیم حال می خواهیم در مورد مبانی آن هم صحبتی کنیم و تعدادی مقاله به شما معرفی کنم تا به راحتی بتوانید شروع به راه اندازی کسب و کار در بستر اینترنت کنید. پیشنهاد میکنم مقالات زیر رو حتما مطالعه کنید. 

وب سرور چیست؟ و بررسی انواع وب سرور

وب سرور چیست؟ و بررسی انواع وب سرور

2 رای 2 votes, average: 5٫00 out of 52 votes, average: 5٫00 out of 52 votes, average: 5٫00 out of 52 votes, average: 5٫00 out of 52 votes, average: 5٫00 out of 5
1,160
توضیحات بیشتر
دامین آتوریتی و پیج آتوریتی چیست؟ و راه های بررسی و افزایش آن

دامین آتوریتی و پیج آتوریتی چیست؟ و راه های بررسی و افزایش آن

1 رای 1 vote, average: 5٫00 out of 51 vote, average: 5٫00 out of 51 vote, average: 5٫00 out of 51 vote, average: 5٫00 out of 51 vote, average: 5٫00 out of 5
1,194
توضیحات بیشتر
PhpMyAdmin

PhpMyAdmin چیست ؟

3 رای 3 votes, average: 5٫00 out of 53 votes, average: 5٫00 out of 53 votes, average: 5٫00 out of 53 votes, average: 5٫00 out of 53 votes, average: 5٫00 out of 5
6,996
توضیحات بیشتر
آموزش edd
آموزش کامل طراحی وب سایت
فارسی سازی قالب و پلاگین
قالب وردپرس کلاوی
قالب رستوران
قالب وردپرس چند منظوره
نظرات شما + ۲
  • ع​گ ۲+
    علی گنجی جمعه ۹ شهریور ۱۳۹۷

    سلام
    واقعا عالی بود
    من خودم تو این بخش هستم و این مقاله در یک کلمه عالی هستش
    واقعا تشکر میکنم
    ممنون

    پاسخ دهید
  • م​ت ۱+
    مهدی تاجیک دوشنبه ۱ بهمن ۱۳۹۷

    سلام. ممنون، مقاله خوبی بود، منتهی به نظرم می شد به چند مقاله کوچک تر تقسیم بشه.

    پاسخ دهید
ارسال نظر ۲

به کمک نیاز دارید? با ما تماس بگیرید
برای دانلود نام و ایمیل خود را در بخش زیر وارد کنید و روی دکمه کلیک کنید
جهت دانلود فایل مورد نظر ایمیل خود را در باکس زیر وارد کنید. فایل رایگان به ایمیل شما ارسال خواهد شد